Cum mă implic

Vrei să fie o sărbătoare de sărbători?

Doneaza cu cardul

Vreau să donez suma de:

lei


REDIRECȚIONEAZĂ 20 procente DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Direcționează din impozitul pe profit. Ajută un copil din cei 500 de beneficiari ai programelor Fundației Viață și Lumină să mergă la școală!
Copiii au nevoie de susținerea ta, pentru ei înseamnă viitor, iar pe tine nu te costă nimic.
Te poți implica până pe data de 31 decembrie 2024.
Descarcă formularul de aici

REDIRECȚIONEAZĂ DIN IMPOZITUL PE VENIT
În fiecare an, persoanele fizice au opțiunea de a redirecționa către o entitate non-profit 2 la suta din impozitul pe venit, care altfel ar ajunge tot la stat. Găsești mai jos formularele cu datele Fundației Viata si Lumina, pe care să le completezi cu datele tale personale, să le semnezi și să le trimiți la Administrația Financiară de care aparții până pe 25 mai sau să ne trimiți un e-mail și te contactăm noi pentru colectarea formularelor: contact@fvl.ro.

Formularul 230 (Punctele A și B – dacă salariul a fost singura ta sursă de venit în 2017. Dacă nu cunoști suma corespunzătoare din impozit, poți lăsa căsuța necompletată iar aceasta va fi calculată de către organele fiscale)
Formularul 200 (dacă ai avut și alte surse de venit în 2023. ex: cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, etc)

Formularul 200 (dacă ai avut și alte surse de venit ex: cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, etc)

*BAZA LEGALA: Codul Fiscal, Art. 84 din Legea 571 / 2003(2) Contribuabilii pot dispune asupra destinaţiei unei sume, reprezentând până la 2 la suta din impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, câştigul net anual impozabil din transferul titlurilor de valoare, altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare, în cazul societăţilor închise, câştigul net anual din operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract, şi orice alte operaţiuni de acest gen, pentru susţinerea entităţilor nonprofit care se înfiinţează şi funcţionează în condiţiile legii, unităţilor de cult, precum şi pentru acordarea de burse private, conform legii.

ATENTIE! Pentru vizualizarea formularelor este necesar să aveți instalată ultima versiune de Adobe Reader care poate fi găsită aici.

Poți distribui Campania pe pagina ta de FaceBook sau pe una din rețelele sociale de mai jos.
Îți multumim pentru suport.

FacebookLinkedIn

Implica-te si tu in viata lor!Conturi bancare:

DONEAZĂ PRIN TRANSFER BANCAR

Fundatia Viata si Lumina
CUI: 8612072
Cont: BRD Academiei
LEI: RO42BRDE410SV19781154100
EURO: RO39BRDE410SV24031754100
USD: RO53BRDE410SV18777954100
SWIFT: BRDEROBU; CIF: 8612072
Adresa: B-dul Ion Mihalache 45